Publica els teus anuncis a les xarxes socials amb els serveis de VMPubli

No hi ha una fórmula infal·lible per guanyar notorietat i vendes però si hi ha un seguit de tècniques per aconseguir que els consumidors potencials vegin el teu anunci. Nosaltres ens encarregarem de que augmentin les visites a la teva web, que se sàpiga dels teus serveis i que el teu producte es vegi pel major nombre de clients potencials.

Només contracta una de les nostres subscripcions i comença a inundar les xarxes socials amb els teus productes, serveis o empresa corporativa

1. Adquirir una subscripció

El primer pas per utilitzar els nostres serveis és registrar-se amb una subscripció trimestral, semestral, anual o premium per crear el seu anunci

2. Publiquem el seu anunci a la nostra web

Un cop registrat, nosaltres ens encarreguem, obtenint totes les dades i imatges necessàries, per publicar el seu anunci al nostre web, dins la secció corresponent pel seu tipus de negoci.

3. Us estenem per xarxes socials

En el tercer pas apuntarem a les xarxes socials … Ens encarregarem d’expandir i actualitzar el seu anunci en els mitjans de forma periòdica.

4. Increment de la seva empresa

Passat un temps la seva empresa començarà a guanyar autoritat gràcies als enllaços distribuïts per les diferents xarxes socials i el públic generarà contingut orgànic de forma natural aportant fama i beneficis a l’empresa.

Subscripció Trimestral

250€
  • Anunci publicat a la web amb fotos i descripció. Inclou difusió a Facebook, Instagram, Twitter i actualització de l’anunci mensual.

TRIA BRONZE

Subscripció Semestral

350€
  • Anunci publicat a la web amb fotos i descripció. Inclou difusió a Facebook, Instagram, Twitter, Google+ i Linkedin. Actualització de l’anunci cada 15 dies.
TRIA SILVER

Subscripció Premium

650€
  • Aquesta subscripció farà exclusiu el teu anunci destacant de la resta que siguin de la mateixa categoria. Inclou la difusió per totes les xarxes socials i actualitzacions setmanals. Si vols ser únic en el teu sector, aquesta és l’opció més recomanada.

TRIA PREMIUM

¿QUE NECESSITES?

 

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ CONSULTAN’S