Qui som

VallesmesPubli és una empresa jove i innovadora que té com a objectiu potenciar la teva empresa de manera online utilitzant diverses xarxes socials. Volem fomentar la teva dedicació a la feina i fer-ho arribar a tothom. Comptem amb un equip de professionals qualificat, competent i amb experiència en el sector del màrqueting i publicitat en línia. Creem noves fórmules publicitàries de manera que arribin a la gent i així els nostres clients vegin créixer les seves vendes i puguin expandir el seu producte cada vegada més lluny.

 

No et preocupis en arribar a la gent amb mètodes del passat, com la publicitat en full i paper. T’has plantejat la quantitat de persones que ja no es molesten a obrir una revista? Aprofita el nostre esforç per ser vist pel màxim d’internautes. El futur és ara, el futur és VallesMesPubli, no et penediràs! Si vols augmentar els teus beneficis, no perdis més temps, aquest és el teu lloc, nosaltres treballem per tu.

Creatius

VMP vol innovar amb el teu anunci per impactar als teus clients. Tenim moltes idees brillants, deixa-ho a les nostres mans. Ens adeqüem a les necessitats i possibilitats de la teva emprersa.

Tàctica VMP

Creem una nova estratègia en el marc de les noves tecnologies.

Connectem els teus objectius amb les necessitats dels teus clients.

Imatge

Deixa a les nostres mans la teva empresa, li donarem la imatge i popularitat que es mereix.

VMP posa en marxa tots els plans de publicitat en línia necessaris per aconseguir els objectius marcats.

Creixement

La fi de tot el nostre treball és fer que els teus vendes augmentin i et donis a conèixer atraient a un públic nou.

Uneix-te al nosaltres, uneix-te a l’era de la publicitat en línia.

Qui Som

EN MÀRQUETING I PUBLICITAT NO ES GASTA, S’INVERTEIX

 
DEIXAR DE FER PUBLICITAT PER ESTALVIAR DINERS ÉS COM ATURAR EL RELLOTGE PER ESTALVIAR TEMPS

 
LA CREATIVITAT AMB ESTRATÈGIA ES DIU PUBLICITAT

 
EL QUE NO ES COMUNICA, NO HI HA

1. Adquirir una subscripció

El primer pas per utilitzar els nostres serveis és registrar-se amb una subscripció trimestral, semestral, anual o premium per crear el seu anunci

2. Publiquem la seva anunci a la nostra web

Un cop registrat, nosaltres ens encarreguem, obtenint totes les dades i imatges necessàries, per publicar el seu anunci al nostre web, dins la secció corresponent pel seu tipus de negoci.

3. Us estenem per xarxes socials

En el tercer pas apuntarem a les xarxes socials … Ens encarregarem d’expandir i actualitzar el seu anunci en els mitjans de forma periòdica.

4. Increment de la seva empresa

Passat un temps la seva empresa començarà a guanyar autoritat gràcies als enllaços distribuïts per les diferents xarxes socials i el públic generarà contingut orgànic de forma natural aportant fama i beneficis a l’empresa.