Dirección:
Carretera de Queralt, km 1
08600 Berga Barcelona
Tel i Fax: 938210315E-mail: hostaldelguiu@hotmail.esNumero de habitacions 17.Descripció:L’Hostal del Guiu va néixer a la primavera de 1952 com a il·lusió d’un projecte totalment familiar i amb la intenció que fós per tota la vida.Ha passat el temps, i segueix endavant mantenint la mateixa escència del principi. L’escència d’un petit hostal on les coses s’intenten fer com les fariem a casa nostra. D’aquesta manera, intentem que mengeu bé, que estigueu tranquils i que si necessiteu qualsevol cosa la tingueu.A part d’això us oferim un lloc privilegiat amb un entorn únic: la Serra de Queralt, la Figuerassa i els Rasos de Peguera.Us convidem a fer-nos una visita!

Descripción:

El Hostal del Guiu nació en la primavera de 1952 como ilusión de un proyecto totalmente familiar y con la intención de que fuera para toda la vida.

Ha pasado el tiempo, y sigue adelante manteniendo la misma esencia del principio. La esencia de un pequeño hostal donde las cosas se intentan hacer como las haríamos en nuestra casa. De esta manera, intentamos que coma bien, que estad tranquilos y que si necesita cualquier cosa la tenga.

Aparte de esto ofrecemos un lugar privilegiado con un entorno único: la Sierra de Queralt, la Figuerassa y los Rasos de Peguera.

Os invitamos a hacernos una visita!

 +34 93.821.03.15