Terrassa Club de Pàdel disposa de 7 pistes indoor, una d’elles Pro Tour, és a dir, aptes per celebrar el Circuit de Pàdel Professional, a més de 2 pistes més de Pàdel Individual. Així mateix, disposa d’un espai a zona infantil on els més petits poden fer els deures o jugar sota la supervisió d’un adult i d’una una sala polivalent on els socis del club es poden reunir i celebrar tot tipus d’esdeveniments. Uns vestuaris moderns i adaptats a les necessitats dels clients, el bar restaurant amb terrassa i el pàrquing privat completen l’oferta estructural.

 

D’altra banda, els socis poden participar en la lliga oficial del club i beneficiar-se de l’organització de partits d’acord al seu nivell, a més de tornejos oberts a no-socis i tornejos específicament dissenyats per a empreses o centres educatius.

 

Així mateix, l’Escola de Pàdel del Club dirigida per Pablo Aymà té un paper rellevant. A través de l’Escola, nens i adults poden formar-se i / o millorar com a jugadors de pàdel.

 

La facilitat d’accés a la nau, el pàrquing gratuït, un horari ampli i una organització responsable en l’ús de les pistes seran elements de suport importants per a aquelles persones que vulguin jugar a pàdel al nostre Club.

 

Tot l’equip del Terrassa Club de Pàdel, compartim un mateix objectiu: oferir al client un servei proper i alhora professional.

Tel. 93.143.39.49
C/Hèrcules, 33 – 08228 Terrassa
info@terrassaclubdepadel.com