[:es]

 

Garden Arenaslogo_garden

El nostre Centre de Jardineria va ser fundat l’any 1974 amb la intenció d’oferir plantes i productes de qualitat, donant també un bon assessorament i suport a tots els amants de les plantes i complements de decoració.

Ens trobem a Alella, un poble del Maresme rodejat de boscos, vinyes i natura.

La nostra fita és, i ha estat sempre, oferir la màxima qualitat en un ampli ventall de plantes d’exterior, d’interior, complements de jardineria i productes per decorar la llar. Paral•lelament, desitgem acompanyar aquesta oferta amb el millor assessorament i atenció al client possible.

Oxígen a la teva llarplantes-interior-300x225

Durant el dia les pantes absorbeixen CO2 i el converteixen en oxígen, és a dir oxigenen la nostra llar i netegen l’atmosfera de dins de les cases.

La majoria són d’origen tropical, és a dir, provenen d’un clima calorós i humit. És per aquest motiu que en el nostre clima han de viure a l’interior de les cases, ja que no toleren les baixes temperatures de l’hivern. Dins d’aquest grup trobem plantes amb flor com ara la violeta africana, kalanchoe, bromèlia, anturis, Begonia elatior i Spatiphyllum. Després tenim plantes amb fulles atractives com ara els cròtons, marantes, dieffenbàquies o ficus. També oferim les fantàstiques orquídies, elegants i molt decoratives. Tota aquesta col·lecció de plantes també la manipulem per fer composicions setmanals com a objecte de regal.

Una flor = un petó7-1-FLORISTERIA-300x225

Flor fresca per casa, rams per regalar, encàrrecs florals per festes i festetes… flors per a totes les ocasions!!!

A la nostra floristeria sempre hi trobareu un ampli ventall d’il·lusió en forma d’art floral.  Amb un estil senzill i especial.

Setmanalment rebem flor fresca del mercat, i un cop al nostre centre, la manipulem per elaborar rams i també vendre-la en poms individuals. Realitzem rams de núvia, rams per a l’església i guarniment del cotxe de nuvis.

També elaborem rams per encàrrec i acceptem pagament amb targeta Visa via telèfon.

Ens trobareu a:

Riera Coma Fosca 11-29, 08328 Alella
Tel. +34 935 55 12 43

Coordenades GPS:
41º29’33.61″ N
2º17’37.74″ E
correu: info@gardenarenas.com‎